marți, 3 decembrie 2013

Inca mai crezi in diete-minune?

   Cred ca o sa imi explodeze capul daca mai aud o singura data de dietele-minune, gen -7 kg in 10 zile.


   Ma uit in jurul meu si nu imi vine sa cred cata lipsa de informatie exista (rectific, informatia exista, comoditatea este mare), cu privire la acest subiect, destul de simplu in aparenta, dar suficient de delicat in esenta.

   Chiar daca tehnologia a avansat si putem obtine la orice ora, orice informatie, vad oameni care refuza sa se documenteze, inainte de a lua o masura drastica vis-a-vis de sanatatea lor. 
    Exista atatea site-uri de specialitate, s-au inventat nutritionistii, sali de fitness gasim la orice colt de bloc (de obicei pe langa un fast-food), ne incapatanam sa credem sau mai bine zis, ne dorim sa credem ca daca vom manca timp de 5 zile vata imbibata cu apa (acum exagerez ), orez simplu sau mai stiu eu ce minune, vom arata ca divele de pe copertele revistelor. 

Not a chance!

    Corpul nostru este mult mai inteligent decat credem noi, el stie de ce anume are nevoie, iar daca il bombardam cu ceea ce nu-l intereseaza ne va raspunde: negativ.
    Pentru a avea un corp frumos si sanatos e nevoie de muuuulta munca, determinare si un regim alimentar echilibrat, potrivit tie sau tie sau mie!

   Hai sa ne straduim sa cautam minimul de informatie, din orice sursa doriti, sa cautam sa ne documentam atunci cand vine vorba de noi, de sanatatea corpului nostru, deoarece un corp bine intretinut, atat in interior, cat si la exterior, va dainui mult mai mult. ;)





 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...