Desi sunt nascuta vara, in luna august mai precis, nu suport caldura. Cu toate ca nu s-a instalat de foarte mult timp, ma innebuneste, la propriu. Mi se pare ca este foarte, foarte cald si-mi strica tot cheful de a mai face ceva. Nu pot sa mai mananc cum trebuie, nu pot sa mai alerg, de iesit afara in timpul zilei nici nu se pune problema. Pun pariu ca asa va simtiti si voi, nu?
Pentru cateva tipsuri de tratare a caniculei, puteti sa aruncati un ochi aici, aici si aici.
Pentru cateva tipsuri de tratare a caniculei, puteti sa aruncati un ochi aici, aici si aici.
Si pentru ca tot suntem la capitolele mancare si caldura, va vorbeam intr-o postare anterioara despre supele-crema, deasemenea foarte bune pe canicula asta si m-am gandit sa va arat cum fac eu o supa-crema de legume, de sezon.
Reteta:
- 2-3 dovlecei mai mici sau unul mai mare;
- 2-3 cartofi;
- 2 morcovi;
- 2 cepe;
- 1 ardei gras;
- 3-4 rosii coapte si proaspete;
- putin ulei, sare, piper;
- iaurt.
Am spalat toate legumele, le-am curatat, le-am tocat si le-am pus la fiert cu impreuna cu 2-3 cani de apa.
Dupa ce le-am fiert, le-am scurs, si am pastrat cam 1/2 de cana de supa. Legumele scurse le-am pus in blender si le-am pasat.
Am adaugat supa ramasa si am amestecat pana am obtinut o pasta omogena.
iubesc supe-creme, mersi pentru reteta. dar eu imi fac raw, la blender rosii, dovlecei, avocado,mult patranjel, orice alte legume,un pic de usturoi-delicios
RăspundețiȘtergereAdor vara si caldura (nascuta iarna). Supe-crema nu prea imi fac, caci prefer legumele fierte intregi pentru textura sau crude in smoothie-uri
RăspundețiȘtergereNu pare asa greu...poate o sa incerc si eu sa vad ce iese.. Wish me luck :))) :*
RăspundețiȘtergereGood luck, honey, e simplu ca Buna ziua! :*
RăspundețiȘtergereEu altfel nu prea le mananc, mai combin intr-adevar legumele cu fructe, in smoothie-uri si sunt chiar bune.
RăspundețiȘtergereVarianta raw nu am incercat-o, dar cu putin usturoi credca iese super. :*
RăspundețiȘtergere