duminică, 24 iulie 2011

Ipocrizie pentru publicitate

Hy there!
 Ati observat ca in ultima perioada tot mai multe "vedete" fac reclama la tot felul de: pilule, ceaiuri,creme, pastile-minune, cu ajutorul carora, chipurile au slabit?
 Ma enerveaza faptul ca, ele de fapt au muncit extraordinar de mult sa slabeasca, s-au antrenat zilnic, au tinut tot felul de diete, unele chiar s-au infometat, altele au apelat la bisturiu...si la cateva luni dupa ce au slabit, povestesc cum au facut asta pe la tv, iar dupa apar in diferite reviste la rubica-reclame si spun ca au slabit cu ceaiul-X  sau pilula Y. 
 Mai fetelor, eu stiu ca voi faceti asta pentru publicitate & money, dar unii s-ar putea sa va creada si sa cumpere toate porcariile acelea si sa ramana frustrati ca ei nu pot sa ajunga la greutatea dorita, ca si voi.

 La fel si in cazul dietelor. 
Daca o anumita dieta functioneaza la o anumita persoana, asta nu inseamna ca functioneaza si la mine sau la tine sau la prietena mea. Fiecare are propriul metabolism, care, daca vrea sa se adapteze la o dieta o face, daca nu -NU.
 Si mai nou, apare o reclama pe toate paginile pe care le deschid, cu minunata supa de varza intr-o capsula minune. 
 Oamenii astia nu mai au limite..helloooo, opriti-va!!..Toata lumea stie ca pentru a slabi sanatos trebuie sa inveti sa te alimentezi corect si sa introduci miscarea in viata ta, nu sa iei pastile minune, care nu vor face nimic altceva decat sa iti distruga stomacul si sa te frustreze, pentru ca tu nu poti sa slabesti 15 kg in 30 de zile, asa cum ti se promite..


Enjoy,
Eyya

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...