luni, 3 octombrie 2011

Ingrasa-te sanatos in 5 pasi!

Buna!
Azi vom aborda un alt subiect legat de diete.Nu va voi prezenta un regim de slabire, ci mai degraba unul de ingrasare, deoarece am fost rugata sa scriu si despre acest aspect al dietelor.


  Ce pasi ar trebui sa urmam, pentru a ne ingrasa intr-un mod sanatos?

1.Mananca la ore fixe!
Incearca sa respecti mesele principale ale zilei, e un aspect foarte important, care nu trebuie deloc neglijat.

2.Mai multe calorii!
Adauga in jur de 500-600 de kcal la meniul zilnic, adica mai mananca o masa in plus.
Nu uita 7000 kcal=1 kg!

3.Mananca sanatos!
 A manca mai mult nu inseamna a consuma junk food, in niciun caz. Trebuie sa mananci mancare sanatoasa: multa carne, in primul rand, deoarece carnea contine proteine de calitate si astfel acestea te vor ajuta sa iti dezvolti muschii, nu stratul de grasime; cereale, nuci, seminte, lapte, branza, oua (surse excelente de proteine). Incearca sa mananci de asemenea fructe uscate (Nu confiate, exista o mare diferenta intre cele doua tipuri), sunt bogate in carbohidrati si bineinteles in calorii, deci, ori de cate ori simti nevoia de a rontai ceva, alege fructele uscate.

4.Fa miscare!
Cu cat faci mai multa miscare,cu atat iti vei dezvolta mai mult masa musculara si astfel tot ceea ce vei manca nu se va transforma in grasime. Lucreaza-ti fiecare grupa de muschi!

5.Evita cafeaua si tutunul!
Dupa cum bine se stie, acestia sunt stimulenti ai metabolismului si astfel nu te ajuta deloc, daca vrei sa te ingrasi.

 Ideea e ca nu conteaza daca suntem slabute sau putin mai plinute, important e sa ne simtim bine in pielea noastra, sa avem o atitudine pozitiva si daca putem sa ajustam ceva pe ici pe colo sau sa adaugam 2-3 kg pe unde lipsesc, de ce sa nu incercam?

Enjoy,
Eyya

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...