miercuri, 29 iulie 2015

Mit sau adevar: Ne scapa abdomenele de burtica inestetica?


Nu stiu cum e la voi, dar la mine, atunci cand iau cateva kilograme in plus, se duc direct pe abdomen. Asta ma enerveaza cel mai tare. Nu vor sa se distribuie uniform, pe tot corpul, nu, ele se duc direct in zona in care nu as vrea sa pun niciun un gram.

In ceea ce priveste chestia asta cu abdomenele, pe mine nu m-au ajutat niciodata. Am incercat zile, saptamani la rand si nimic.
Totul porneste de la caloriile ingerate, e clar ca daca depasesc doza zilnica, acestea se transforma direct in grasime si se depun acolo unde va spuneam ca nu as vrea sa se depuna. Deci, totul porneste din bucatarie.

sursa foto: healthy.kudika.ro


Putem sa facem noi 1000 de abdomene/ zi, daca nu schimbam obiceiurile alimentare, nu se va schimba nimic in ceea ce priveste burtica. Intr-adevar, se vor incorda muschii de sub stratul de grasime, insa grasimea propriu-zisa nu o sa dispara.

Din punctul meu de vedere, abdomenele care te scapa de colacei reprezinta un MIT, cel putin mie asa mi-au demonstrat.

De retinut ca: mai eficiente sunt genuflexiunile, care ne lucreaza aproape 80% din corp.
 


4 comentarii:

  1. Da, cu siguranță e un mit. Cum ziceai, mușchii de întăresc și se definesc pe sub grăsime și nu devin vizibili din pricina acesteia, dacă există.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt voci care spun ca ingrasarea se face de fapt uniform, la fel si slabirea (de-asta nu poti da jos burta si fundul iar sanii sa ramana mari). Un abdomen proeminent in conditiile unei greutati apropiate de ideal poate indica o inflamatie in corp, o hiper-aciditate si/sau hiper-toxicitate, celulele adipoase izoleaza toxinele pentru a proteja organele. Desigur ca alimentatia e cruciala. Cred ca ti-am mai zis, la mine a functionat reducerea la minim spre deloc a lactatelor, oualeor si mai ales a carnii de orice fel. Toate acestea provoaca o aciditate pe care corpul incearca sa o regleze, cu consum de calciu, magneziu (de unde si cazurile de anemie si osteoporoza fix la cei care consuma regulat lactate si se mira de ce au lipsa de calciu), iar ce nu poate procesa - izoleaza in celule grase. Sper sa ajute informatia, se poate cauta online mai mult, eu nu ma pricep prea bine la a explica.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am gastrita hiperacida. E posibil sa fie de la ea? Trebuie sa fac niste investigatii mai amanuntite, multumesc mult pentru informatie.

    RăspundețiȘtergere

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...