vineri, 12 august 2011

Tonifierea picioarelor

Hello again!
 Corpul nostru trebuie sa arate la fel de bine indiferent de anotimp, deasemenea si picioarele noastre scumpe, care ne "cara" zilnic in "spate". O sa radeti, dar pe ele cade greutatea cea mai mare..
 In acest sens, cred ca merita si dansele un program de tonifiere, pentru a fi mereu in forma si gata de orice activitate.


1. Mersul pe jos-cea mai simpla si cea mai la indemana metoda, de a ne mentine mereu tonusul picioarelor. Plimbarile lungi si dese, cheia marilor succese! :D

2. Mersul pe bicicleta- este perfect pentru musculatura picioarelor si pentru cea a fesierilor. Incercati sa rezistati in jur de 30-40 de minute/zi, pentru o eficienta maxima.

3. Pentru cine iubeste apa, exista inotul- nu numai ca iti va subtia picioarele vazand cu ochii, dar va tonifia si va modela intreg corpul, intr-un mod foarte armonios.

4. Dusul rece(23-24 grade)-alternativ cu cel cald, pentru a imbunatati circulatia sangelui.

5. Masajul- facut constant este mai mult decat binevenit. Folositi o crema anticelulitica + una pentru hidratare.

6. Impachetarile cu diverse ingrediente naturale care stimuleaza circulatia si reduc stratul de tesut adipos.

7. Alimentatie corespunzatoare! Deja va suna cunoscut dar, degeaba faci miscare, daca nu e insotita de o dieta echilibrata. Bauturile carbogazoase, prajelile, dulciurile, mancarurile grase, trebuie evitate sau consumate cat mai rar posibil.

Si pentru a evita formarea varicelor sau a altor probleme, la nivelul picioarelor, trebuie sa retinem ca:
  • -Nu trebuie sa stam pe scaun foarte mult (o plimbare scurta prin casa, birou etc, din 20 in 20 minute e binevenita)
  • -Sa nu tinem picioarele incrucisate pentru foarte mult timp, adica picior peste picior, deoarece favorizeaza formarea varicelor
  • -Daca avem ocazia sa mergem desculte, e perfect! O plimbare cu picioarele goale, prin iarba,reprezinta sanatate curata pentru acestea.
  • -A se evita pantalonii prea stramti, care ne sugruma pielea si nu o lasa sa respire(favorizeaza si aparitia celulitei, pe langa faptul ca blocheaza circulatia normala a sangelui)
  • -Tocurile, stiu, sunt preferatele noastre, dar cu moderatie, pentru ca nu aduc nimic bun. Daca ai de facut drumuri lungi pe jos, nu opta pentru ele. Deasemenea, cand conduci, poti sa iti iei niste balerini si sa te schimbi in masina.

Nu uitati de giveaway-ul STOP CELULITA de AICI!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...