duminică, 28 august 2011

Tonifierea bratelor

Hello again!
 Revin azi cu un subiect important pentru majoritatea femeilor sau cel putin al celor care se respecta si anume: bratele.
 Bratele, indiferent ca sunt micute sau mai generoase, trebuie sa fie frumos sculptate. Acest lucru depinde foarte mult de dieta fiecareia dintre noi, dar si de tipul de miscare pe care il practicam. Atunci cand slabim foarte mult sau luam in greutate, acestea sufera si trec prin schimbari radicale. In momentul in care slabim, pielea se lasa foarte mult si nu arata tocmai bine.
  Insa avem numeroase solutii pentru a remedia orice problema de acest gen. Dupa cum spuneam mai sus,alimentatia conteaza in proportie de 70% dupa, urmeaza tipul de miscare.Ce tip de sport practicam pentru a ne mentine bratele frumoase?

Inotul si tennisul sunt doua sporturi care ne asigura ca, musculatura bratelor va fi mereu in forma maxima.
Volei-ul este de asemenea un sport care ne solicita bratele in proportie de 90%.
Jogging-ul, pe langa faptul ca ne modeleaza intreg corpul, ca si inotul, ne ajuta sa ne tonifiem si musculatura bratelor.
Exercitiile cu gantere(1-2 kg) sunt de asemenea mai mult decat binevenite.

Ce alte activitati ne mai solicita bratele?

-Dansul,intr-o oarecare proportie, depinde de miscarile pe care le facem si tipul dansului.
-Curatenia, care implica: stergerea prafului,spalatul geamurilor, datul cu aspiratorul, activitati care ne pun bratele in miscare.
-Coarda, daca aveti una la indemana si faceti cate 2-3 serii a cate 15 sarituri/zi-e suficient.
-Masajul, ajuta pielea sa ramana ferma. Masandu-le in fiecare zi timp de 10-15 minute, le ajutam sa ramana in forma.
-Flotarile, sunt foarte eficiente, insa eu recunosc ca la capitolul asta stau destul de prost. Am reusit sa fac 20, la proba de ed fizica la BAC, acum ceva timp, iar de atunci nu reusesc sa fac mai mult de 5.
-Gimnastica de inviorare sau multitudinea de exercitii din scoala generala, de la ora de educatie fizica, pe langa faptul ca asigura o incalzire a musculaturii de nota 10, sunt si eficiente.

Voi cum va mentineti bratele ferme?


Enjoy,
Eyya

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...