vineri, 30 decembrie 2011

Topul vedetelor care au slabit spectaculos

  Sunt celebre, insa acest lucru nu este o garantie a corpului perfect sculptat. Kilogramele in plus nu tin cont de nume, asa ca actritele si cantaretele renumite au fost si ele afectate de schimbarile dramatice prin care au trecut atunci cand s-au ingrasat. Afla cum au reusit sa slabeasca cinci dintre cele mai cunoscute vedete de la Hollywood.  
Topul vedetelor care au invins in lupta cu kilogramele in plus. Afla secretele lor!
1.Janet Jackson: Vedeta a pus multe kilograme pentru a obtine un rol intr-o pelicula. Din cauza programului incarcat, intre promovarea albumului muzical de la acea vreme si pregatirea pentru rolul ce avea sa il interpreteze, Janet a pierdut controlul asupra greutatii sale.  Insa, de curand,  Janet are un stil de viata sanatos si face sport.  Antrenorul personal, David Allen, o ajuta sa se mentina prin miscare, iar regimul alimentar se bazeaza pe oua, carne de pui si legume.


2.Tyra Banks
nu a fost niciodata un fan al dietelor si a afirmat ca nu a slabit prin infometare. Dimpotriva, a renuntat la mancarea bogata in grasimi, in favoarea  fructelor, legumelor si a gustarilor bogate in proteine, care accelereaza metabolismul si intarzie senzatia de foame, la care se adauga niste ore de sport.


3.  Kelly Osbourne
a pierdut in greutate in urma antrenamentelor pentru emisiunea „Dancing with the Stars”. Pe parcursul concursului, aceasta a adoptat un stil de viata diferit celui de dinainte, iar acum este fan Pilates. Alt truc care o ajuta sa arate bine este ½ de mar mancat inainte de culcare, pentru ca metabolismul sa isi continue activitatea.


4. Kirstie Alley 
a slabit tot datorita concursului „Dancing with Stars”; dupa multi ani in care  actritra s-a luptat cu kilogramele in plus, a reusit performanta de a avea o talie de viespe multumita programului de lucru intens pe care competitia concursului l-a impus.


5. Jennifer Hudson
a trecut prin multe schimbari pentru a ajunge la silueta pe care o afiseaza in prezent. A inceput sa slabeasca inca de dinainte de rolul in filmul „Dreamgirls”, insa pentru a putea juca in pelicula, actrita a trebuit sa se ingrase foarte mult. Filmul a fost un succes, iar Jennifer a depus eforturi substantiale pentru a recupera greutatea initiala. Apoi, a ramas insarcinata si s-a ingrasat foarte mult. Cu toate acestea, dupa nastere, Jennifer Hudson a folosit programul „Weight Watchers” si a dat jos kilogramele in plus, iar acum arata senzational.







Bravo fetelor!




Enjoy,
AndrEyya

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...