vineri, 20 martie 2015

Ziua Mondiala a Apei sarbatorita intr-un mod inedit


  Stiati ca pe 22 martie este Ziua Mondiala a Apei?

  Apa este vitala pentru orice forma de viata de pe acest pamant. Ba mai mult de atat, aproximativ 70% din suprafata Terrei este acoperita de apa si culmea, acelasi procent, de 70%, din corpul uman este tot APA.
  
  Ei bine, cu aceasta ocazie, cei de la Tupperware au luat o initiativa foarte draguta si utila pentru mediul inconjurator. S-au gandit sa colecteze PET-uri de la orice persoana care vrea sa participe la acet proiect, in schimb vor sa le ofere o Sticla ECO Tupperware. How cool is that?

  Astfel, ne indeamna sa renuntam la a mai cumpara produse lichide ambalate in PET, in schimb o sa ai o sticla Eco pe care poti sa o refolosesti de cate ori vrei.

In acest an, Tupperware va sarbatori Ziua Mondiala a Apei (22 martie) concomitent in mai multe tari din Europa, compania lansand o invitatie catre toti cei care doresc sa contribuie in aceasta zi cu un mic gest la eforturile noastre de a avea un mediu mai curat.

Fiecare persoana care va aduce minim 10 sticle de plastic va primi cadou o Sticla ECO Tupperware de 500 ml, un produs excelent atat pentru adulti cat si pentru copii.
Sticlele ECO se vor acorda in limita stocului disponibil!




Tupperware lanseaza provocarea de a reduce numarul de recipient tip PET utilizate pentru apa/sucul zilnic si ofera o alternativa ECO.

Poti sa contribui si tu la acest proiect! 
Programul de colectare a sticlelor la distribuitorii Tupperware Romania este urmatorul:

Baia Mare – 20 martie – partener Drusal SA - La Baia Mare conditiile de preluare a sticlei se vor afla la sediul Distribuitorului.

Brasov – 20 martie, partener Rian Consult

Constanta – 21 martie - partener MM Recycling

Bucuresti – 22 martie – partener Rosal SA

Sediile Distribuitorilor autorizati Tupperware vor fi deschise in aceste zile tuturor vizitatorilor si ii vor astepta pe acestia cu numeroase surprize.

Ce ziceti de ideea lor? Va place initiativa?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...