joi, 19 martie 2015

De ce merg baietii la sala?


 Vreau sa ma confesez. Am devenit abonat de onoare al salii de fitness, reusind performanta de a merge de 3 ori pe saptamana. Am inceput sa lucrez pe grupe de muschi si rezultatele incep incet, incet sa se vada, dar despre asta o sa fac un articol separat, mai detaliat.
  Va povesteam aici despre domnisoarele care vin la sala doar pentru a face poze si a vorbi la telefon.
Am zis sa continuam in aceeasi nota amuzanta si sa comentam putin si despre anumiti barbati care frecventeaza sala de forta. Exista cateva tipologii de masculi numai buni de dat afara.
  

  Genul narcisist
  Dragutul de el, se iubeste atat de mult incat isi pupa bicepsul si tricepsul, de cate ori se vede in oglinda. Poze peste poze, filmulete peste filmulete, doar pentru a se putea admira mai bine, dupa ce termina "antrenamentul". Eventual isi ia si iubita cu el, punand-o sa-i mai testeze din cand in cand muschiuletii. Penibil!


  Genul "Mama ce buna e asta!"
  Vine la sala cu un singur scop: sa admire domnisoare si eventual sa se bage in seama. Nu prea il prinzi singur, de obicei isi mai ia 2-3 prieteni dupa el, sa aiba cu cine sa comenteze eventualele tinte. Pune ochii pe prada, o asteapta sa inceapa antrenamentul, iar in momentul in care respectiva se aseaza comod pe unul din aparate, auzi exclamatia "Mama ce buna e asta!"(scuzati limbajul).


  Genul "Ma simt de parca as fi singur in sala"
  Honey, crede-ma, nu esti singur in sala, mai sunt cateva zeci de oameni pe langa tine. Si, trust me, nimanui nu-i place, in timp ce lucreaza intens, sa te auda pe tine cum ragi ca un animal salbatic. Ne obligi sa ne punem casti pe urechi si nu e cazul, pentru ca ne place muzica de bun gust din sala.


  Genul "Lipa-Lipa"
  Asta nu o s-o inteleg niciodata! Cum poti sa faci sport cu slapii pe care ii utilizezi pentru plaja?
Cred ca efectiv ii place sunetul scos de acei papuci, pentru ca se fataie dintr-un capat in celalalt al salii. Il auzi cum lipaie de la o posta. Dude, ia-ti o pereche de pantofi sport!


  Genul "Te fac un skandenberg?"
  Niciodata nu mi-au placut musculosii. Ma amuza teribil cei care isi admira in oglinda bicepsii si se incordeaza de mama focului, bicepsul fiind singura grupa de muschi pe care o lucreaza. 
  Daca ii analizezi putin, din cap pana in picioare, efectiv te apuca rasul. Au doua betisoare pe post de picioare, dar ei isi lucreaza bicepsul. 
  Lucreza-ti intai gambele/picioarele, dupa aceea bicepsii, crede-ma o sa ti se schimbe total aspectul fizic.

 Dar sa nu dramatizam, mai sunt si baietii seriosi, care vin la sala strict pentru antrenamentul fizic.

Acestea fiind spuse, va las sa va amuzati cu un clip demonstrativ :))))



Pe voi ce va amuza cel mai tare la colegii de sala?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...