joi, 26 martie 2015

Ceva cu ton, spanac si avocado


 Stim cu totii ca atunci cand vine vorba de alimentatie, trebuie sa diversificam, sa fim inventivi si sa combinam cu grija alimentele. In fiecare zi trebuie sa consumam: proteine, lipide, glucide, vitamine si minerale.
 Si pentru ca e primavara, de ce sa nu fim in tendinte? 
Zic sa combinam niste proteine din peste, cu niste vitamine si minerale din spanac si cateva grasimi bune (nesaturate) din avocado.

  Propunerea mea pentru azi face parte tot din gama VERDE.


Reteta pentru 2 persoane:
  • 200-300 gr spanac crud ;
  • 1 cutie de ton in suc propriu;
  • 1/2 avocado;
  • zeama de la 1/2 de lamaie;
  • un praf de sare si un altul de piper negru.







 Ati incercat combinatia aceasta? Va place?


4 comentarii:

  1. PixiedustVisuals626 martie 2015 la 09:47

    Yum! Ador salatele, mersi de idee ^_^

    http://colorspiritattitude.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu multa placere, e foarte gustoasa, mai ales daca iti place tonul.

    RăspundețiȘtergere
  3. iubesc avocado! dar il consum gol.. nu mai ajunge in salata saracul Ş=

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa-l incerci totusi si in salata, ii da un gust deosebit. E un bun inlocuitor pentru ulei. :D

    RăspundețiȘtergere

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...