miercuri, 6 mai 2015

Demonstratie culinara la Bucuresti „Ligia’s Kitchen Live!”


Daca nu ati facut pana acum cunostinta cu Ligia, va invit sa intrati aici, pentru a o cunoaste mai bine.

Ligia Pop este, dupa mine, cel mai tare Raw Chef din Romania. Si se pare ca nu numai eu am aceasta parere, avand in vedere faptul ca volumul ei "Retete Vegane fara Foc" a castigat premiul national al concursului Gourmand World CookBook Awards, fiind considerata de catre juriu, drept cea mai buna carte de retere vegane din Romania. 



Volumul a intrat in cursa pentru premiile internationale a categoriei Best Vegan CookBook, ira premiile vor fi decernate in luna iunie, in China. Premiile Gourmand CookBook Awards sunt selectate anual, la nivel global, iar ga;a este un eveniment de renume in lumea internationala a cartilor de gastronomie.

Datorita acestei frumoase vesti, Ligia doreste sa organizeze o demonstratie culinara, ca la carte, unde va fi prezenta si presa nationala.
  


Aici o veti putea vedea pe Ligia in actiune in timp ce prepara 10 retete complexe, intr-o sala stil amfiteatru din centrul Bucurestiului, unde toata lumea va avea vizibilitate buna, ca si cand ati fi in audienta pe platoul show-ului acesteia. Demonstratia va dura aproximativ 3 ore si se va tine in Sala Paris de la Hotel Novotel in Bucuresti, pe data de 17 mai 2015 intre orele 14-17.

Programul evenimentului ar fi urmatorul :
  • Prima parte va cuprinde informatii despre alimentatia raw food si aparatura folosita.
  • Va urma o sesiune de intrebari si raspunsuri.
  • Demonstratia culinara a 10 retete raw speciale.
  • Demonstratia nu va fi cu degustare. Cele 10 preparate ale mele vor fi oferite drept premiu la 10 castigatori extrasi pe loc din randul celor din sala.
  • Va urma a doua sesiune de intrebari si raspunsuri.
  • La sfarsitul evenimentului, veti putea sa cumparati pentru degustare preparate raw vegane pregatite de restaurantul raw vegan Rawyal Brunch & Cakes, care vor fi prezenti in holul de la intrarea in Sala Paris.
  • Fiecare invitat va primi o pungulita de cadouri surpriza.
–> Ligia va invita sa va inscrieti pe lista participantilor la demo folosind acest formular. Taxa de participare este de 150 lei/persoana. - sursa

Nu ratati, asadar, sansa unei experiente unice, alaturi de cel mai tare Raw Chef din Romania.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...