marți, 19 aprilie 2016

3 trucuri de infrumusetare care includ bicarbonatul de sodiu

Ca orice femeie care se respecta, imi place sa apelez la diverse trucuri atunci cand vine vorba despre infrumusetare.
Fie ca vorbim de sport, de dieta, de mersul la saloanele de infrumusetare, fiecare dintre noi stie exact de ce anume are nevoie pentru a fi si a se simti mai frumoasa.

In ultima vreme, am experimentat foarte mult tratamentele naturiste, aplicate acasa. Cum am renuntat in mare parte la zahar, am zis sa incerc sa aplic si pentru exteriorul corpului diverse tratamente care sa nu contina foarte multi aditivi sau parabeni.



Bicarbonatul mi-a fost mereu la indemana si m-a ajutat in diverse situatii. Mi se pare ca actioneaza foarte bine in zonele cu probleme, mai ales daca avem si consecventa in aplicarea acestuia.
Eu il folosesc aproape pentru tot corpul si sunt multumita de rezultate.

1. De 2-3 ori pe saptamana il folosesc in loc de pasta de dinti. Curata foarte bine dantura, nu mi se pare ca albeste dintii, asa cum spun anumite persoane, insa ii curata in profunzime, mai ales daca folosim si tehnica de periaj corespunzatoare. Acest lucru mi-a fost recomandat de catre stomatolog, avand in vedere ca si ei folosesc  tehnica AirFlow, metoda care consta in pulverizarea, cu presiune mare, a unui jet de aer, cristale speciale de bicarbonat de sodiu cu diverse arome si apa. Deci este 100% non-invaziv.

2. Scalpul meu secreta foarte mult sebum. Am avut parte si de o dermatita urata, cauzata de stres, de care inca nu am scapat in totalitate. Am incercat tot ce recomanda medicii dermatologi si ce exista pe piata la ora actuala, efectul este de scurta durata.
Ceea ce m-a ajutat, pe langa banala aspirina, este bicarbonatul de sodiu. La fiecare samponare aplic si o lingurita de bicarbonat de sodiu, iar scalpul ramane curat dupa spalare.

3. Scrub pentru ten si corp cu bicarbonat de sodiu si tarate de grau.
Este de departe cel mai bun tratament natural pentru indepartarea celulelor moarte de la suprafata pielii. Curata in profunzime, ajuta la ameliorarea acneei si elimina punctele negre (vezi si masca cu ou). Scrub-ul se poate folosi atat pentru ten, cat si pentru restul corpului.


Voi la ce trucuri naturiste apelati pentru infrumusetare?

sursa foto

Un comentariu:

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...