luni, 25 aprilie 2016

De ce ai vrea sa te automutilezi? (part II)

Va povesteam aici despre imbecilitatile promovate la tv. Despre cum sa te automutilezi de buna voie si nesilita de nimeni, doar ca sa-i faci lui iubi pe plac sau ca ai vazut-o pe x-uleasca cu fundul cat Casa Poporului.

Asadar, astazi vorbim despre buze. 
In ziua de azi sunt promovate non-valorile, pipitele injectate in fund, sani si mai ales in buze, toate gata pregatite pentru filmele xxx. 
Nu sunt impotriva operatiilor estetice, dar nici nu sunt de acord cu acestea daca nu este cazul, pentru ca din momentul in care ai inceput sa le faci, e greu sa te opresti sau cel putin asa am observat. In plus, limita aceea dintre bun-simt si mult prea mult este foarte fina, trebuie sa incerci sa nu o depasesti, pentru ca risti sa cazi intr-o extrema din care nu mai poti sa iesi.

Daca pe asta cu sanii (de bun-simt ce-i drept) o mai inteleg, pe cea cu buzele chiar nu pot sa o accept.
De ce ai vrea sa ai bot de rata sau fund de maimuta?
Mai nou, am vazut ca circula pe internet o metoda de marire a buzelor cu paharul, a la Kylie Jenner (pentru cine nu o cunoaste, este sora mai mica a lui Kim Kardashian).
Aceasta le provoaca pe tinerele domnisoare sa-si bage boticul intr-un pahar pentru shot-uri si sa-l tina acolo pana se formeaza efectul de vacuum si bineinteles sa se #hashtaguiasca cu numele acesteia, ceva de genul.

Deci nu numai la noi se promoveaza imbecilitatea si prostia, tot globul vrea sa se Kardashieneasca. Fund cat casa, sanii cat pepenii si buzele cam cat fundul unui babuin, ce sa zic, visul oricarei "domnisoare". Not!

De ce ai vrea sa arati asa?





sursa foto: google


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...