joi, 28 aprilie 2011

Celulita-out!

 Vine vara... incet, incet renuntam la hainele groase si va trebui sa ne expunem cat mai mult pielea si nu vrem sa auzim comentarii negative la adresa acesteia, nu???
 In acest scop trebuie sa ne pregatim temele din timp, sa nu ne ia prin surprindere "vremea buna":D

Cate dintre noi nu ne confruntam  cu afurisita  "celulita"...mai ales dupa mesele copioase, bauturile carbogazoase, tutun, alcool..etc

 Eu incerc cat de cat sa fiu constiincioasa la acest capitol si m-am apucat temeinic de masaj anticelulitic(nu ca as avea foarte mare nevoie, dar mai bine previn decat sa combat), acasa, seara 10-15 minute...ceea ce e mai mult decat suficient.
                           In acest sens, am descoperit  o crema foarte buna de la Elmiplant :
Chiar are efecte, daca o folositi constant (dupa cum v-am spus mai sus).
O gasiti in orice farmacie naturista si nu costa decat vreo 20 de lei.(o sa simtiti ca va arde putin, dar senzatia asta trece dupa 5-10 min si presupun ca asta inseamna ca "lucreaza")

-Pe langa masaj, bineinteles trebuie adoptata si o alimentatie bazata mai mult pe fructe si legume crude si de asemenea completata cu foarte multe supe.
Datorita faptului ca  legumele (in special cele verzi) contin Calciu, acestea ajuta foarte mult la procesul de pierdere in greutate si implicit la atenuarea celulitei.

-Si sa nu uitam de cei 2 l apa/zi, iar daca nu  puteti sa beti apa plata simpla,incercati sa puneti lamaie sau inlocuiti cu ceaiuri(cu putina miere).

 Good luck!Asteptam rezultate!




Enjoy,
Eyya

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...