vineri, 11 noiembrie 2011

Putin dezamagita..

Buna!
O sa incep aceasta postare cu o serie de intrebari...
-Ce asteptari aveti de la acest blog?
-De ce il accesati?
-Va este util?
-Doriti sa mai scriu si despre altceva?

   Este un fel de sondaj de opinie si v-as ruga, daca aveti timp, sa raspundeti macar la una din aceste intrebari, pentru ca uneori am impresia ca nu reusesc sa ma fac utila.
 Am deschis blogul din pasiune pentru nutritie si din dorinta de a va spune cum am reusit eu sa slabesc si de ce nu, asta sa fie si o motivatie pentru unii dintre voi.
 In ultima perioada am primit comentarii mai mult sau mai putin rautacioase, ca de unde stiu eu ca asa e? Ce intereseaza pe unul sau altul ce mananc eu? ...si lista poate continua.
 Nu am zis niciodata: TREBUIE SA FACETI ASA, CA ASA E BINE!
Nici nu as putea vreodata, deoarece nu poti sa impui nimic nimanui si de foarte multe ori ceea ce imi face mie bine, altuia poate sa-i faca rau.
 Dupa cum stiti..sau poate nu stiti, am terminat inginerie alimentara, am facut studii despre nutritia umana, deci nu sunt paralela cu subiectul, cum am mai auzit, stiu ce scriu pentru ca asta am invatat, asta imi place si ma documentez permanent vis-a-vis de acest domeniu. Nu o spun ca sa ma laud, o spun pentru ca nu mi se pare corect sa-mi spuna cineva ca: habar n-ai!, cand eu am facut cercetare in domeniu, am facut analize pe anumite alimente... evident nu am de unde sa stiu tot si nici nu o sa pretind vreodata ca stiu tot, pentru ca e imposibil, dar incerc sa ma perfectionez.
 O sa va rog inca o data sa raspundeti la intrebarile de mai sus si daca doriti sa mai scriu si despre altceva, o sa iau in calcul parerile voastre!


Va multumesc!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...