luni, 28 noiembrie 2011

Zumba everyone!

Buna!
In ultima perioada am auzit tot mai des despre acest concept de dans, de fapt este un program de fitness combinat cu dans:

Povestea a inceput in statele Unite ale Americii unde dansatorul Beto Perez, originar din Miami, si-a unit fortele cu antreprenorii Alberto Pearlman si Alberto Aghion pentru a crea Zumba, un program de fitness inspirat din dansurile latino. Cu peste 2 milioane de DVD-uri vandute si 2000 de instructori pretutindeni in lume, Zumba s-a impus rapid ca un nou trend in divertisment, sanatate si intretinere corporala!

Zumba combina energia si muzica ritmata, motivanta, cu miscari unice de dans care faciliteaza invatarea rapida si asigura buna dispozitie. Zumba foloseste o fuziune de dansuri latino si internationale (de la cumbia columbiana la merengue, salsa si calypso, hip hop si reggaeton) creand astfel un antrenament eficient, dinamic si captivant. Programul este conceput ca un mix de aerobic si fitness, cu miscari in ritmuri rapide care tonifica si sculpteaza corpul.

De la o mica sala din Columbia si pana la milioane de fani in intreaga lume, Zumba nu este doar fitness ci este o adevarata revolutie! Ritmul hipnotizant te va transporta din sala noastra de dans direct in mijlocul carnavalurilor din America de Sud. Muzica este amuzanta, vibranta si da dependenta totala. Muzica iti stimuleaza simturile, in timp ce miscarile dinamice si sexy te ajuta sa obtii fizicul perfect. Vei folosi chiar si muschii pe care nu stiai ca ii ai, si vei arde mai multe calorii decat iti poti imagina. -sursa

Si o mica demonstratie:


Stiu ca my friend Special K s-a apucat de zumba si era foarte incantata,voi ati incercat pana acum sau va tenteaza ideea? Mie imi cam face cu ochiul si va trebui sa conving o prietena sa mearga cu mine sa ne "zumbuim":))


Enjoy,
AndrEyya

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...