marți, 24 ianuarie 2012

Cum sa te simti frumoasa in fiecare zi!

  Cu totii avem defecte, mai mari sau mai mici,insa acest lucru nu trebuie sa reprezinte un impediment in a ne simti frumosi, in fiecare zi.

  De obicei avem mici frustrari din aceasta cauza, dar nu ne dam seama ca de fapt acele mici imperfectiuni pe care noi le vedem de 10 ori mai proeminente, poate nici nu exista sau sunt minuscule si nimeni nu le observa,in afara de noi.


Tips  & Tricks despre cum sa te simti bine in pielea ta:

 1.Desemneaza o zi din saptamana,ziua ta de infrumusetare-la un salon sau acasa organizeaza-te astfel incat  o zi intreaga sa ti-o petreci rasfatandu-te cu un gomaj al pielii,diverse masaje, manichiura, pedichiura, coafat s.a.m.d.

 2.Scapa de acele 2, 3 kilograme care iti stau pe creier si pe care oricum le vezi duble, ca asa suntem noi femeile. Mergi la o sala de fitness sau practica un sport care te caracterizeaza, fa plimbari lungi si dese.

 3.Crezi sau nu, s-a demonstrat ca o dieta sanatoasa iti ridica moralul si pofta de viata. Chiar daca junk food-ul e considerat cel mai bun aliat in momentul in care esti intr-o stare  usor depresiva, nu e o alegere buna pe termen lung. O dieta bogata in alimente sanatoase, pe o perioada mai indelungata face minuni pentru organism, iar starea ta de bine va iesi la iveala.

 4.Pune o oglinda in fata ta si invata sa te admiri. Mascheaza micile imperfectiuni ale tenului cu un machiaj simplu si natural. Fa-ti un gomaj al fetei de 2 ori pe saptamana si vei vedea efectul pozitiv al acestuia.

 5.Fii senzuala si feminina! Revizuieste-ti garderoba,da la o parte hainele care nu te pun in evidenta. Invata sa fii chic & glam in acelasi timp, din paginile revistelor de profil. Nu trebuie sa cheltuiesti averi pe haine si accesorii pentru a fi in tendinte, cateva lucruri rafinate si cu bun gust, atent combinate , vor avea un efect pozitiv si asupra starii tale de spirit.

 6.Citeste! Lectura reprezinta hrana pentru suflet, citind in permanenta vei fi tot timpul sigura pe tine si pe ceea ce spui.

Si nu in ultimul rand fii spontana si naturala,zambeste si simte-te bine in pielea ta!

Cam asa vad eu lucrurile, voi ce spuneti?


Enjoy,
AndrEyya

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...