duminică, 8 ianuarie 2012

Tratament sigur impotriva celulitei


Cele mai recente studii privind ingrijirea personala atesta faptul ca intr-un ritual de infrumusetare, mai importante decat produsele folosite, sunt gesturile si frecventa lor. Adica, nu conteaza cat de scump este produsul pe care il folosesti atat timp cat il folosesti regulat si in mod corect.
Tratament soc impotriva celulitei! Cat te costa si cum il faci
Asa stau lucrurile si in ceea ce priveste lupta cu celulita. Daca credeai ca ai nevoie de produse revolutionare care costa sute de lei, afla ca nu este chiar asa. Iti propunem un tratament soc impotriva celulitei, care te costa putin, este simplu de facut si are efecte garantate. Daca te apuci de el acum, pana cand va veni vremea sa renunti la dresuri, pielea ta va arata garantat mult mai bine si vei pierde cativa centimentri in talie si la coapse. Iata ce trebuie sa faci.

1.    Cumpara produsele de care ai nevoie. Pentru acest tratament ai nevoie de o crema anticelulitica si o perie de masaj. Cele mai ieftine creme si uleiuri de masaj le gasesti la magazinele cu produse naturiste. Avantajul consta in faptul ca ingredientele pentru aceste priduse sunt naturale, deci nu iti incarci pielea cu toxine suplimentare, si, in plus, sunt mai ieftine.

Ingredientele care nu trebuie sa lipseasca dintr-o crema anticelulitica sunt extractul de iedera, colagenul, extractul de alge marine, cafeina, L-Carnitina, argila sau ceai verde. Gaseste creme anticelulitice excelente cu preturi cuprinse intre 7 si 15 lei, care te tin si doua saptamani. Deci intr-o luna cheltui pe crema anticelulitica intre 14 si 30 de lei. Peria de masaj din lemn, care este si cea mai buna, costa in jur de cinci lei si le gasesti in orice magazin cu produse cosmetice sau naturiste.

2.    Gomajul si masajul.
In combaterea celulitei aceste doua elemente sunt esentiale. Gomajul se face o zi da si o zi nu, cu zat de cafea. Tot ce trebuie sa faci este sa strangi zatul de la cafeaua de dimineata si sa masezi cu el zonele afectate de celulita – coapse, fese, abdomen. Atentie, masajul cel mai eficent este cel care include miscari circulare, alternate cu cele de jos in sus. Cand este absorbita prin piele, nu ingerata, cafeina este un tratament anticelulitic foarte puternic si costa foarte putin. Dintr-un pachet de cafea, obtii zat pentru tratament circa o luna. Dupa efectuarea gomajului, aplica crema anticelulitica in zonele cu probleme si maseaza din nou zona cu ajutorul periei de masaj. Masajul optim dureaza circa trei minute pentru fiecare zona si se face in fiecare zi.

3.    Exercitiile fizice. Pentru a potenta efectul masajului si al cremei, optim ar fi ca macar 20 de minute sa faci cateva exercitii speciale pentru zonele cu probleme. Pot fi genoflexiuni, abdomene sau fandari. Daca nu ai chef de asa ceva, o plimbare in ritm alert, de jumatate de ora, este si ea foarte utila.

4.    Suplimentele alimentare. Anumite substante pe care le ingeram ne ajuta sa scapam de grasimi si sunt utile in lupta cu celulita. In timpul acestui tratament nu ezita sa folosesti suplimentele pe baza de anghinare (care fac minuni si pentru ten, deoarce te scapa de toxine), suplimentele pe baza de alge (folositoare si pentru sistemul imunitar si articulatii), ceaiul de ghimbir (care topeste grasimile ), ceaiul de coada calului si scortisoara. Aceste suplimente alimentare au preturi incepand de la 5 lei pana la maxim 15 lei.

5.    Masajul profesionist. Daca iti permiti sau poti face un sacrificiu financiar, un masaj anticelulitic de o ora, la un salon profesionist va face minuni pentru tine. Daca te duci fie si numai o data pe saptamana timp de doua luni, vei observa efectele lui benefice – imbunatatirea circulatiei, tonifierea musculara, subtierea picioarelor si a taliei si aspectul placut al pielii. O sedinta de masaj anticelulitic de o ora costa intre 25 si 35 de lei.-sursa





Enjoy,
AndrEyya

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...