marți, 10 ianuarie 2012

Cum scapam de pacatoasa burtica?


  Trebuie sa recunoastem ca niciodata grasimea de pe abdomen nu a fost si nici nu va fi sexy. Abdomenul  este singura parte a corpului care mi se pare cel mai greu de lucrat.


 In urma cu ceva timp,am incercat  un mic experiment-aici dar, din pacate nu am avut rezultate prea bune..de aceea nu am mai publicat nici poze (recunosc ca nici nu am fost constanta in ceea ce priveste antrenamentul si nici stilul alimentar nu a fost unul ireprosabil).

 Ideea e ca daca vrem sa scapam de colacei cat mai repede, avem la indemana cateva solutii, in aparenta simple, dar care necesita foarte multa seriozitate.

Medicul nutritionist Serban Damian explica, mai jos, care sunt acestea. 


"De pe burta se scapa ca de orice depozit adipos. Scaderea in greutate se adreseaza practic intregului corp. Este foarte adevarat ca grasimea in zonele mentionate este mult mai dificila pentru ca exista si un determinism hormonal, dar exista solutii", explica medicul nutritionist Serban Damian.
Care ar fi acestea? "Se pot face tratamente corporale, iar sportul poate modela zona. Dar sportul nu se adreseaza grasimii, ci muschilor. Cineva care are burta, degeaba va face abdomene inchipuindu-se ca scapa de grasime. Doar prin regimurile hipocalorice de slabire sau prin cresterea nivelului de activitate fizica, organismul va fi obligat sa-si foloseasca depozitele proprii."-sursa

 Cu alte cuvinte, indiferent cat de mult sport vom face, daca nu avem si o dieta adecvata, rezultatele nu vor fi unele pe deplin satisfacatoare, regula fiind valabila si invers, doar cu o dieta scazuta in calorii si fara un antrenament bine pus la punct, efectele nu vor fi de durata.

Cine se mai confrunta cu astfel de probleme?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...