vineri, 6 martie 2015

Sunt O Diva, Scoate-ma din sala!


   In ultima perioada frecventez din ce in ce mai des in salile de sport. Chiar imi face placere sa-mi rup doua ore din timpul pretios, o data la 2-3 zile, pentru a-mi pune in miscare corpul.  Iar cand spun acest lucru, inseamna ca asta este scopul principal pentru care aleg sa merg in acel loc. Inevitabil, in timpul antrenamentului, mai observi si ceea ce se intampla in jurul tau.
  Ce nu am inteles eu niciodata este, de ce vin anumite persoane la sala, daca le lipseste cu desavarsire cheful de a face sport ?!
   Ma amuza fetele care vin si semneaza condica cu un check-in si....cam atat.
  Sa va dau cateva exemple de astfel de dive care imi "incanta" retina sau mai degraba pe cea a domnilor.

Diva nr 1: Stie exact de ce a venit la sala: pentru a  atrage toata atentia asupra ei. Stie ca arata intr-un mare fel si nu ezita sa demonstreze acest lucru imbracandu-se cat se poate de sumar, ca doar e diva, nu?

Diva nr 2 : Regula ei de baza este : Nu te duci la sala fara sa te machiezi! Astfel, isi pune toata trusa de machiaj pe fata, dupa care merge si alearga doua ore pe banda, ca e la moda.

Diva nr 3 : Nu pleaca niciodata la sala fara telefon, pardon smartphone. Isi da check-in, iar in urmatoarele 5 minute o suna o prietena "Ce faci fata? Bine fata, uite... la sala, ma plictisesc...". Si sta cam doua ore la telefon, pana se termina antrenamentul :)))

Diva nr 4 :  Narcisista. Da, da ea este THE ONE. Ii place atat de mult sa se admire, incat sta 3 ore si isi face poze in oglinda. S-a terminat si antrenamentul ei...

Diva nr 5: Nu-si prinde nicioadata parul, dar nicioadata, nici macar la sala de fitness. De ce? Nu stiu! In momentul in care desfasori o activitate fizica intensa, transpiri inevitabil, iar daca mai ai si parul desfacut in acel moment, senzatie este cu atat mai urata.

Dar, sincera sa fiu, cand le vad cum se fataie prin sala parca imi trece timpul altfel, iar antrenamentul nu mai este atat de dificil. Deh, au si ele rolul lor, decorativ ce-i drept.

Aaaa si mai era si Diva nr 6, dar am ratacit-o pe undeva pe aici, asa ca va las cu ....


Yours Truly,




8 comentarii:

  1. La pachet cu aceste dive vin și niște cavaleri pe măsură, din aceia care suflă greu atunci când trag de fiare, ca să se prindă toată lumea că ridică nu știu ce greutăți. De asemenea, sunt mulți băieți care-și fac și ei selfie la sală, care vin dați cu gel pe creste și care stau 30 de minute să fâțâie prin toată sala până să se apuce de treabă. Oameni și oameni peste tot...

    RăspundețiȘtergere
  2. Exaaaaact! De ce să vii la sală și să stai la telefon? Vii, muncești, pleci. N-am înțeles niciodată, dar recunosc atât de bine tipologiile cu pricina. Oricum, m-ai făcut să râd, să ai un weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca te-am facut sa zambesti, mai ales dupa ultima ta postare, in care spuneai ca esti suparata...

    RăspundețiȘtergere
  4. Daaaa, despre domni nu are rost sa mai scriem, ei sunt si mai multi in aceasta breasla. :))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Amuzant, dar perfect real ceea ce povestesti tu. Mi-e dat si mie sa vad asa ceva la sala unde merg.
    Diva nr. 6 - asa da !!! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. machiajul ca machiajul, stai sa vezi cand iti defileaza una cu cercei oversized cu perle, siraguri intregi de lanticuri si ghiuluri cate doua pe deget, evident ca nu prinde parul, la cat de putin lucreaza nici nu stie ce e aia transpiratie pe ceafa. E si sala un teren social ca si clubul, iti place sau nu, e musai domne sa te afli acolo.

    RăspundețiȘtergere
  7. :)))) M-ai amuzat teribil. Ai dreptate, am uitat sa le mentionez pe cele care vin cu bijuterii oversized. :D

    RăspundețiȘtergere

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...