sâmbătă, 13 iunie 2015

3 moduri in care iti poti petrece weekend-ul acesta


Toata lumea asteapta cu cel mai mare interes sfarsitul de munca. Vrem sa scapam de stresul provocat de munca la birou, vrem sa scapam de aglomeratia si poluarea din oras, intr-un cuvant vrem sa EVADAM.  Alternativele sunt la indemana si pentru fiecare buzunar in parte


1. Fiind foooarte cald, e musai sa dai o fuga la mare, nu numai pentru balaceala propriu-zisa, dar si pentru briza resimtita in timpul noptii, atunci cand alegi sa petreci 2-3 ore pe o terasa de pe malul marii. Suna bine, nu?



2. Ok, bugetul e mai mic, atunci nu-i bai, poti sa fugi oricand la munte, iar aici cu siguranta gasesti o gramada de lucruri de facut, nu o sa te plictisesti si in plus, scapi de caldura dogoritoare din oras. Iti poti programa un traseu pe munte, o plimbare cu barca pe lac sau pur si simplu o plimbare in aer liber, aer de munte.





3. Nu vrei sa pleci din oras, iar de mare si de drumurile obositoate te-ai saturat, te inteleg perfect, atunci a venit momentul sa-ti scoti costumul de baie la piscina, iar daca nici acest lucru nu-ti face cu ochiul, pentru ca nu suporti sa stai la soare, iti recomand o terasa racoroasa din apropierea unui parc, paduri, lac, etc.





Sa aveti un weekend pe placul vostru!


2 comentarii:

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...