sâmbătă, 20 iunie 2015

Vrei rezultate? Iesi din zona de confort!


Stiu, deja a devenit un cliseu, dar daca nu constientizam acest lucru, nu o va face nimeni altcineva in locul nostru.

Nimic nu este gratis pe aceasta planeta si nimic nu se obtine fara sacrificii sau eforturi. 
Stam si asteptam sa ne pice din cer sau cel putin asa ne dorim, in loc sa luptam pentru acel ceva.
Ne lamentam zilnic ca noi nu avem, noi nu suntem, noi nu vom fom fi niciodata acolo, dar nu facem nimic in acest sens,.



Vrei rezultate? 

Ridica-te de pe scaun si apuca-te serios de munca! Trebuie sa investesti timp, timp pe care il pierdeai facand lucruri inutile. 
Cu pasi marunti si siguri, reusim sa facem lucruri marete, chiar daca nu vom observa acest lucru in viitorul apropiat, rezultatele vor aparea cu timpul.
Crede-ma, daca intr-adevar vom constata la un moment dat ca ne-am straduit suficient de mult incat sa obtinem acel lucru pe care ni-l doream cu atata patos, premiul va fi unul pe masura asteptarilor.

Pot! Vreau! O sa incep de azi!

Da, poti! , da, vrei! si da, ar trebui sa incepi de astazi. Nu degeaba exista proverbul "Nu lasa pe maine, ce poti face astazi!" pentru ca s-ar putea ca maine sa nu mai ai atata dorinta de a face acel "ceva", s-ar putea ca intensitatea sa scada si sa ajungi sa renunti.

Aceasta postare a fost scrisa ca un imbold pentru mine...pentru ca am zile in care nu-mi doresc sa fac nimic, am zile in care visez ca pot sa cuceresc lumea intreaga, dar nu fac nimic in acest sens, doar visez cu ochii deschisi, am zile in care simt ca ma plafonez si din nepasare sau din comoditate, nu incerc sa schimb situatia si e pacat, pentru ca timpul pierdut nu mai poate fi recuperat, oricat de mult ne-am dori, se duce si nu se mai intoarce...



4 comentarii:

  1. bun articol :) in plus, s-ar putea sa descoperi dincolo de granitele zonei de confort lucruri minunate, pe care e pacat sa nu le cunosti ;) iti spun din experienta

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este... din cand in cand ne cam plafonam si uitam sa mai luptam pentru ceea ce ne dorim, dar e greu pana ne urnim, dupa, totul vine de la sine. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. A picat la fix postarea ta, chiar aveam nevoie de un imbold :).multumesc!

    RăspundețiȘtergere

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...