miercuri, 14 martie 2012

Stai si faci sport simultan

"Ce-ati spune de 20 de minute de sport care sa echivaleze cu 4-5 ore de antrenament clasic la sala de fitness? Suna bine, nu? Cu ajutorul acestor dispozitive, musculatura lucreaza mai mult decat intens.

Va dezvolta musculatura profunda si nu va supune articulatiile unui efort mare. Este vorba de un antrenament intensiv de forta, bazat pe electrostimulare musculara activa, care initial a fost folosit in terapia durerii.

Cum se desfasoara? Cu ajutorul vestei special concepute pentru astronauti si folosita de sportivii de performanta, va antrenati toata musculatura corpului, chiar si straturile profunde. In antrenamentele conventionale, muschii sunt stimulati in proportie de 30-40%.

In cazul acestui antrenament, vorbim de o stimulare musculara de peste 90%. Atat muschii, cat si tesuturile conjunctive sunt stimulate simultan prin impulsuri electrice. Fiecare aplicare pe fiecare muschi este dozata individual si comandata separat.



Antrenamentul sporeste puterea musculara si va aduce in scurt timp formele dorite. Dupa cateva sedinte de doar 20 de minute, rezultatele sunt vizibile inclusiv in cazul celor care nu au conditie fizica."-sursa

Ioana a incercat pe pielea ei si va explica mai bine aici,ce si cum! 

Aveti mai jos si o mica demonstratie:


Ce parere aveti despre acest nou concept de fitness? L-ati incercat? Va tenteaza?




Sanatate,
AndrEyya

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...