duminică, 26 iunie 2011

Tabara de slabit

Hello again! 
Am revenit, dupa un sfarsit de saptamana incendiar:)) petrecut la munte, la ziua unei prietene. Aspectul mai neplacut al  acestui moment a fost vremea, care culmea: de luni pana vineri ne prajeste la 30 de grade si in week-end, cand in sfarsit avem ocazia sa nu mai stam toata ziua intre 4 pereti, ne tranteste vreo 20 de grade. Minunat! 
In drum spre casa, am auzit un anunt la radio si suna cam asa:

"Concediul nu inseamna doar lenevit cu burta in sus, eventual la “all inclusive”. Sunt si oameni ambitiosi care isi dedica vacanta unei lupte: cea cu kilogramele in plus."

 "Pentru ei s-au inventat taberele de slabit sau, ca sa ne exprimam corect, “de intretinere corporala”. Intr-un astfel de loc mananci sanatos si faci de toate: alergare, dans din buric, aerobic, tae-bo, pilates si yoga, intr-o singura zi.

La Sinaia, cinsprezece doamne si domnisoare si-au lasat barbatii sa faca ce vor si s-au inrolat in tabara de infrumusetare, unde trudesc ca in armata. Ca sa-si vada visul cu ochii si talia de viespe ca a celebrei Scarlet O’Hara, niciuna nu triseaza.
Si in Poiana Brasov se organizeaza asemenea cantonamente…de remodelare. La masa, nutritionistul iti pandeste farfuria si iti numara caloriile. Dupa atatea sacrificii, vine si desertul: la cosmetica, dar tot cu program.
Pentru tot pachetul de o saptamana veti da la Sinaia 400 de euro. In Poiana Brasov, tariful este dublu."
  Cu aproape 1000 de euro, cat as da la Poiana Brasov pentru o saptamana de "slabit", m-as duce intr-o vacanta exotica. Si daca ar fi sa dam banii pe asa ceva, dupa ce ne intoarcem din vacanta, ce? Reluam rutina zilnica, iar aceea presupune multe mese, multe calorii si miscare 0. Pai si atunci de ce sa mai dam atatia bani pentru o saptamana in care muncim pe branci sa dam maxim 2-3 kg jos, ca mai apoi sa facem tot ce stiam noi ca e mai bine. 
 Nu ar fi mai indicat ca banii acestia sa ii dam nutritionistului, intr-un an de zile si sa ne ajute sa scapam definitiv de kilogramele in plus? Sau si mai bine, ii punem "la ciorap" si ne apucam singure sa facem ceva in privinta acelor kilograme, pentru ca deja am invatat ce ar trebui si ce nu ar trebui sa facem, nu?
 Iar cu banii salvati putem foarte frumos sa mergem intr-o vacanta, sa ne distram, nu sa muncim:P

Enjoy,Eyya


Un comentariu:

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...