joi, 13 octombrie 2011

2 vorbe sa-ti mai spun

Buna!
 Va scriu pe fuga, pentru ca efectiv nu am timp, sunt tot pe drumuri de vreo saptamana si ceva. Am strabatut Vestul si Centrul tarii, iar in week-end mai am partea de Est. Din pacate nu am apucat sa vizitez mare lucru sau sa fac poze, deoarece am plecat cu treaba, nu la plimbare:(  Revin cu detalii si pareri despre "minunata" noastra tara:P

Pana atunci va las cu un articol interesant, pentru domnisoarele/doamnele, carora le pasa de ce anume are nevoie organismul lor.

Vitaminele esentiale femeilor, indiferent de varsta
 "Daca va numarati printre femeile preocupate de sanatatea lor, cu siguranta deja cunoasteti care sunt necesitatile nutritionale ale organismului dumneavoastra, indiferent de stadiul evolutiv in care se afla. Insa, chiar si in aceste conditii, este bine de stiut faptul ca echilibrul nutritional se poate modifica.

Daca sunteti la varsta la care va doriti un copil, organismul trebuie suplimentat cu acid folic, pentru prevenirea aparitiei defectelor congenitale. Daca ati ajuns la menopauza, ar fi bine sa cresteti aportul de calciu si vitamina D pentru a va pastra oasele puternice. Un deficit cat de mic, se poate repercuta asupra organismului in moduri la care nici nu ne gandim, iar uneori efectele negative apar atat de repede incat ne iau si pe noi prin surprindere.

Organismul nu poate face intotdeauna provizii de vitamine, chiar daca intr-un anumit moment consumam mai multe produse bogate in vitamina C, de exemplu, el nu o va depozita. Astfel, daca dorim sa ne mentinem sanatatea, vitalitatea si frumusetea, trebuie sa ii asiguram necesarul vitaminic si de minerale in fiecare zi. Organismul femeilor trece permanent prin modificari si are nevoi energetice diferite, uneori, chiar de la o zi la alta. De aceea, este esential sa intelegem rolul acestor vitamine in organism si modul in care ele influenteaza sanatatea femeilor indiferent de varsta[...]".Restul articolului il gasiti AICI


Enjoy,
Eyya

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...