joi, 10 septembrie 2015

E acea perioada din an...


E acea perioada din an in care nu-ti doresti decat sa savurezi o cafea intensa, fierbinte, privind pe geam picaturile de ploaie.

E acea perioada din an in care incepi sa nu mai vezi ceaiul ca pe un medicament, ci ca pe o dulce incantare a simturilor. O aroma usoara de scortisoara, coaja de portocala si un strop de vanilie, deja visez sa stau 24/24 intr-o ceainarie si sa ma pierd printre arome si carti.

E acea perioada din an in care parca ti-e dor de aroma copilariei, aroma de cacao cu lapte care iti provoaca atata nostalgie si dor de noptile in care ti se pregatea o portie de bautura calda si adormeai cu gandul la Scufita Rosie.



E acea perioada din an in care te intorci in trecut si nostalgic, incepi sa retraiesti momentele frumoase, in timp ce admiri covorul de frunze, care incepe sa se astearna incet, peste tot.

E acea perioada din an in care incepi sa-ti faci planuri pentru Craciun si revelion, incepi sa te gandesti ce cadouri sa cumperi si ce decoratiuni sa mai achizitionezi.

E acea perioada din an si pentru mine e cea mai frumoasa. 
Iubesc toamna, cu vantul si ploile ei, cu culorile pamantii, cu cosul ei plin de fructe si legume, cu zilele scurte si noptile lungi, cu povesti spuse la un ceai, cu aroma de cafea si scortisoara, care parca sunt mai intense ca oricand.

Pur si simplu ador aceasta perioada din an!




4 comentarii:

  1. Si eu iubesc toamna. Ca si tine, am inceput sa ma gandesc deja la cadourile pentru Sarbatori, chiar azi imi faceam o lista scurta in minte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu iubesc toamna blanda, cu raze de soare molcome... mi-am dat seama ca sunt atat de dependenta de soare, nu-mi plac zilele ploioase, mohorate, cernite, reci si umede :(
    Imi place sa ma rasfat citind seara in leagan o carte buna, infofolita intr-o patura pufoasa, cu o cana de ciocolata calda in mana, mancand o portie de dovleac copt.... imi place sa merg printre frunze ruginii, sa le aud fosnind sub picioare (e una din placerile mele inca din copilarie)... toamna mi se pare anotimpul de odihna, in care-mi umplu bateriile pentru iarna.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hello, Andreea! Ce mai faci?
    M-am gândit la tine, nu ai mai postat în ultimele luni, am tot intrat pe blogul tău să verific.
    Te salut! Sper că ești bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna, Aurora, sunt bine. In ultima perioada au aparut foarte multe schimbari in viata mea si din pacate am neglijat blogul. Iti multumesc mult pentru grija, eu te urmaresc din umbra. Poate imi fac curaj si revin. Te pup, o primavara superba!

    RăspundețiȘtergere

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...