sâmbătă, 17 decembrie 2011

Cum de slabeste atat de mult in 2 luni?

Buna!
Am si eu o nelamurire in ceea ce o priveste pe Nicoleta Luciu. Cum se face ca dupa fiecare sarcina, kilogramele ei, care nu sunt deloc putine, parca se topesc in doar 2 luni de la nastere. 
 Ea spune ca tine dieta stricta, iar eu stiu ca in primele luni ar trebui sa manance destul de bine, pentru a putea furniza bebelusilor laptele matern, care contine tot  ceea ce au nevoie cei mici. Iar cele 1000 de kcal consumate de aceasta intr-o zi , nu asigura aportul nutritiv necesar pentru ea si cei 3 bebelusi. Sau nu-i alapteaza? :-??


"În doar două luni şi jumătate, Nicoleta Luciu a reuşit să slăbească 22 de kilograme, ajungând la greutatea de 63 de kg

La o săptămână după naşterea tripleţilor Kim, Kevin şi Karoly, Nicoleta Luciu avea 85 de kilograme. După numai două săptămâni, vedeta Acasă TV avea 5 kilograme mai puţin şi nu s-a oprit până nu a ajuns la 63 de kilograme, cât are în prezent.

În toată această perioadă, Nicoleta Luciu a ţinut un regim alimentar de 1.000 de la calorii pe zi, constând în carne slabă, iaurturi, legume, fructe, brânză. Ca suplimente, a folosit, conform site-ului acasatv.ro, L-carnitin Instant şi batoane Fibrobar."-sursa

 Pe mine ma uimeste femeia asta, sincer! Oare a apelat si la altceva decat la o dieta stricta, muuuuulta miscare si masaj? Mi se pare prea mare numarul kilogramelor pierdute,intr-un timp atat de scurt..
Voi ce credeti?




Enjoy,
AndrEyya

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...