miercuri, 1 februarie 2012

Mancatul nesanatos duce la...


Căderea părului în exces
Adesea, femeile slabe susţin faptul că le cade mai mult păr decât ar fi normal. Acest lucru poate fi o consecinţă a alimentaţiei haotice. Lipsa anumitor vitamine poate duce la căderea părului în exces şi la dispariţia strălucirii podoabei capilare. În cazul în care aportul de fier din organism este scăzut, riscurile de a suferi din cauza căderii părului sunt mult mai mari.
 
Îngălbenirea dinţilor
Anorexia este o afecţiune destul de comună în rândul femeilor care se înfometează sau ţin diete drastice pentru a scăpa de kilogramele în plus. În ceea ce priveşte bulimia, semne care indică o astfel de afecţiune sunt dinţii galbeni sau sparţi, efecte negative care apar din cauza faptului că acidul din stomac erodează smalţul dinţilor.
 
Lipsa încrederii
Persoanele care mănâncă haotic tind să se subestimeze, mai ales în ceea ce le priveşte pe femeile care consumă alimente în exces, din cauza anumitor factori, precum stresul. Aspectul fizic îşi pune amprenta asupra modului în care o persoană se simte în pielea sa. O femeie supraponderală sau obeză îşi pierde încrederea în sine, mai ales dacă, de-a lungul timpului, a încercat numeroase diete care au fost un eşec total.
În orice caz, persoanele care au o alimentaţie dezechilibrată, fie că mănâncă mult sau îşi restricţionează excesiv numărul caloriilor pe care îl consumă, au nevoie de sfatul unui medic specialist şi de susţinerea morală din partea familiei şi a prietenilor.-sursa




Enjoy,
AndrEyya

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...