joi, 19 aprilie 2012

Dieta in functie de zodie

 Am gasit aceasta "dieta" in functie de zodie si am zis sa o impartasesc cu voi,astfel mai aflam si in ce zodie e nascuta fiecare dintre noi,iar pe langa asta, ne mai amuzam putin.
 Eu nu sunt nici superstitioasa si nici nu cred in horoscop,dar la capitolul asta chiar m-au nimerit.
 Eu sunt in zodia leu.


BERBEC

Pentru tine, scaderea in greutate nu e niciodata o problema majora. In orice caz, pentru a fi in forma, bazeaza-te pe proteine si uita de sosuri si branzeturi.

TAUR

Fainoasele si dulciurile sunt punctul tau slab: pentru a pierde in greutate ajunge sa uiti de ele si sa indulcesti cafeaua cu zaharina.

GEMENI

Daca vrei sa pierzi cateva kilograme uita de branzeturi si de unt si bucura-te de iaurt si uleiul de masline, care au proprietati calmante.

RAC

Alimentele sarate sunt dusmanul tau si, daca vrei sa te simti bine, trebuie sa le eviti la maximum. Iar pentru a favoriza drenajul lichidelor, bea multa apa.

LEU

Redu aportul de grasimi saturate in favoarea fibrelor si limiteaza portiile. Din cand in cand, ti-ar face bine o zi cu alimente depurative (mere si supa de legume).

FECIOARA

Ai putea suferi de balonari: intestinele sunt organele care corespund semnului tau, dar si punctul tau slab. Asadar, iti sunt indicate alimentele care nu fermenteaza.

BALANTA

Se intampla, uneori, sa-ti fie pofta de dulciuri. Mai bine bazeaza-te pe o dieta preventiva, pe baza de fructe si legume, putini carbohidtratati si multa carne alba.

SCORPION

Nelinistita si cu un temperament pasional, iti reflecti in silueta si starile de spirit. Iar ca sa poti pierde in greutate, trebuie sa-ti gasesti echilibrul emotional. Mananca alimente usoare, dar cu aport caloric.

SAGETATOR

Evita consumarea sosurilor cu multa paine. Incearca sa mananci mai multe fructe si alimente bogate in vitamine din grupul B.

CAPRICORN

Pentru tine e valabil proverbul: "Dimineata mananca asemeni regilor, la pranza ca un bogatas si seara ca un sarac!". Asadar, infrupta-te dimineata cu lactate, la pranz, orez cu legume si fructe, iar seara cu peste la gratar.

VARSATOR

Cu greu reusesti sa te ingrasi, poate si pentru ca urasti grasimile. Daca totusi iei un kilogram-doua, bazeaza-te pe un regim cu cereale integrale si salate, fructe si iaurt.

PESTI

Ca toate semnele de apa, te ingrasi usor, suferi de retentie de apa si ai probleme cu circulatia limfatica. Asadar, alege alimente usoare, peste si legume. Iar daca vrei sa slabesti rapid, renunta sa mai pui sare in mancare.-sursa


Pe voi v-au nimerit?




Sanatate,
AndrEyya

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...