sâmbătă, 28 aprilie 2012

Cum sa nu te ingrasi in concediu!

  Daca esti genul de persoana careia ii place sa stea tolanita toata ziua si sa "deguste" din ora in ora cate ceva, atunci sfaturile de mai jos nu te vor ajuta.  Stiu ca in momentul in care pleci de acasa pentru o scurta perioada de relaxare, mai ales daca mergi intr-o locatie noua, iti doresti sa incerci toate deliciile culinare specifice acelei zone.
  Deci, daca ai de gand sa pleci intr-o minivacanta si nu vrei sub nicio forma sa te intorci cu cateva kilograme in plus, nu trebuie decat sa urmezi cativa pasi simpli.


  In primul rand, nu uita ca esti in vacanta si trebuie sa te bucuri la maximum de ea, asa ca pune mana si incarca-ti bateriile cu energie pozitiva.

  Incearca toate felurile de mancare, gusta din fiecare cate putin, astfel incat sa nu-ti incarci stomacul si sa fi nevoita ca tot restul zilei sa ti-l petreci in pat.

 Planuieste-ti din timp un traseu de urmat, cauta informatii pe net cu si despre obiectivele turistice care merita vazute, ca doar nu ai facut drumul degeaba, nu?

 Mergi foarte mult pe jos si bucura-te de peisaje, o sa-ti incarci memoria cu amintiri placute iar tonusul tau va fi unul pozitiv.


 Bea suficienta apa! Avand in vedere ca o sa desfasori numeroase activitati, hidratarea trebuie sa fie in raza ta de actiune, asa ca nu uita sa iei in geanta si o sticla de apa de 0,5 l.

Daca pleci in vacanta la mare, inoata! Stai cel putin 2-3 ore/zi si bucura-te de apa si de soare (obligatoriu factor de protectie). Daca mergi la munte, fa o drumetie,sa ai neaparat in rucsac o harta si o busola!

 Chiar daca beneficiezi de un meniu all-inclusive, asta nu inseamna ca nu trebuie sa te mai ridici de la masa toata ziua.

 Trebuie sa intelegi ca mancarea nu e o prioritate si ca trebuie sa mananci doar atunci cand iti este cu adevarat foame, cel mai important intr-o vacanta, excursie, calatorie, e sa te intorci cu ceva, din punct de vedere spiritual. Incarca-te cu voie buna!



Asadar, bucurati-va de vacanta, ca doar asta e scopul final, nu?



Sanatate,
AndrEyya

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...