joi, 17 mai 2012

Taxa pe fast- food

 In sfarsit intram si noi in randul lumii...

"Noua lege a sănătăţii ar putea aduce noi schimbări. Ar putea fi introdusă taxa pe fast food şi pe berea cu alcool, întrucât este vorba de o alimentaţie nesănătoasă care creşte morbiditatea pe anumite boli şi, respectiv, de un produs alcoolic.
 
 Prin noua lege încercăm introducerea taxei pe produsele nesănătoase tip fast food care aduc prejudicii sănătăţii şi, de asemenea, pe berea cu alcool", a spus ministrul Sănătăţii.
   
Vasile Cepoi declarat că este vorba despre proiectul legii sănătăţii, aflat în curs de elaborare, iar aprobarea acestei propuneri este o decizie politică.
   
  Există o morbiditate crescută pe anumite boli cauzate de alimentaţia nesănătoasă şi ar fi firesc ca aceste produse să fie suprataxate pentru a reduce consumul lor. De asemenea, berea este produs alcoolic şi, aşa cum celelalte produse alcoolice sunt suprataxate (taxa pe viciu), e firesc ca şi berea cu alcool să intre în această categorie", a mai spus ministrul Sănătăţii.
"-via

 Pe mine ma bucura enorm vestea aceasta si sper sa se adopte legea respectiva, lege care merge pe principiul: Mai bine prevenim, decat sa combatem!

Voi ce parere aveti?



Sanatate,
AndrEyya

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...