joi, 12 martie 2015

Totul este greu, inainte de a fi usor...


 Daca esti genul de om care renunta usor si se plange toata ziua ca nu poate face miscare, din cauza problemelor de sanatate/alte scuze, atunci nu are rost sa citesti mai departe, nu te reprezinta.

  Toate inceputurile sunt grele. Aminteste-ti prima zi de facultate sau prima zi la noul tau job, au fost dificile, nu? Colegi noi, materii noi si grele, sarcini noi de lucru, multe piedici si obstacole. Asta e si ideea, totul este greu, inainte de a fi usor.

 Cam asa sta treaba si cu miscarea asta. 
 Stiu, e greu sa ne mai deplasam de colo, colo fara ajutorul masinii personale, al taxiului sau al autobuzului. Traim in secolul vitezei si totul merge pe repede inainte, iar noi trebuie sa ne conformam.
 Dar in acelasi timp trebuie sa ne ascultam si organismul, iar cand incepe sa ne dea semne, cum ca ar vrea si el putin mers pe jos, putin jogging, putina sala, ar cam trebui sa-l ascultam, pentru ca el stie cel mai bine ce-i trebuie.


  Aud din ce in ce mai des replica "Crezi ca eu nu as face sport, dar am probleme cu aia, cu aia si cu aia!". Intelegem, nu suntem absurzi, sanatatea e cea mai importanta. Dar stai putin, in ziua de azi gasesti atatea alternative la miscare, incat este de neconceput ceea ce-mi spui. 

 Ai probleme cu genunchii (si eu am)? Apuca-te de inot! Iti recomand cu caldura TRX-ul, este un antrenament dedicat si celor care sunt in recuperare, dupa un accident fizic.
 E atat de usor sa gasesti modul in care sa adaptezi un antrenament la fizicul si la nevoile tale, astfel incat sa nu-ti inrautateasca starea de sanatate, ci din contra, sa te ajute la o eventuala recuperare. 
  Plus ca avem o multime de antrenori, specialisti, care te pot ajuta si te pot indruma pe un drum ok pentru nevoile tale.



 Tu te plangi? Tu, care poti sa mergi, tu, care poti sa-ti misti toate membrele in voie?
 Nu ai nicio scuza!

Aici totul se rezuma la "A vrea!".


Vrei sa nu vrei?




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...