marți, 28 iunie 2016

Parerea mea despre scandalul ceaiurilor Fares

Probabil ati observat cu totii ca de cateva zile circula niste imagini pe toate canalele media, imagini care discrediteaza imaginea Fares Orastie.
Sincer, lucrand in industria asta alimentara de cativa ani buni, ca deh, asta mi-e profesia, am vazut si am auzit cate in luna si-n stele.

Angajatii, in general, sunt vesnic nemultumiti, iar atunci cand sunt prinsi cu mâţa-n sac si sunt dati afara fac orice ca sa denigreze imaginea firmei. Inventeaza fel de fel de povesti si fabuleaza in exces. Am intampinat si eu astfel de probleme cu cativa subordonati care, ulterior, ne-au si dat in judecata, dupa ce ca au fost prinsi furand cu nerusinare. Iar daca cineva le ofera ceva in plus ca sa spuna lucruri urate despre firma de la care au plecat, evident ca o vor face, pentru ca nu-i asa, banii sunt ochiul dracului...

Personal nu cunosc pe nimeni de la Fares si nici nu am avut legatura directa cu aceasta firma, insa nu pot sa va spun decat atat: 


Mai tineti minte scandalul cu Danone (2007), atunci cand a intrat pe piata Zuzu? Coincidenta sau nu, au fost cam in acelasi timp.

Ideea e ca de fiecare data cand cineva vrea sa intre pe piata asta care este destul de ofertanta, o face in detrimentul altcuiva. Cineva trebuie sa aiba imaginea patata, ca altcineva sa profite si sa vina in forta cu o oferta mai "curata". Am inteles foarte tarziu ca asa merg afacerile, mizeria sta de fapt in spatele tuturor celor care arunca cu noroi in cineva, pentru a capta o atentie nemeritata si evident niste venituri nemuncite.

Asta e strict parerea mea, pe baza unor ani dedicati acestui domeniu. De aceea prefer sa produc decat sa vand, pentru ca in vanzari se minte mult, se fabuleaza si nu as putea sa spun cuiva sa ia ceva ce stiu ca nu e atat de bun pe cat pare. Nu pot sa mint de dragul de a face bani. Nu pot sa arunc cu noroi in cineva, ca sa pot sa vand eu altceva.
Niciun organ abilitat cu functie de control (ANSVSA, DSV, Sanepid, etc.)  nu te lasa sa functionezi in asemenea conditii, NEVER, orice ai face sa-i inchizi gura si mai ales la un asa nivel. De aceea nu cred nimic din prostiile care s-au scris.

Din pacate asta este lumea in care traim. O lume rea, pe care am putea sa o schimbam putin cate putin, daca ne-am schimba si mentalitatea.
E atat de usor sa faci rau, pe cand un bine il faci mult mai greu... dar de ce sa depunem efort, cand e mai la indemana sa alegem calea cea mai usoara?


2 comentarii:

  1. cel mai nasol e ca lumea nu gandese asa, si cred toate prostiile care apar pe net

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Puiu Cadar Puiu Cadar Patroane! imi pare rau pentru tine. Uite ca a aparut un e-mail care dovedeste ca stiai ce se intampla la tine in fabrica. Cineva ti-a adus la cunostiinta realitatea din fundul curtii, dar nu te-a interesat decat castigul personal si sa-ti acoperi mizeria. E-mail-ul este din 28.02.2016, deci cu aproape 2 luni inainte sa apara scandalul pe Facebook. Si tu nu ai facut nimic. Ai sperat ca nu se va afla nimic despre mizeria de la tine din fabrica. Ne-ai mintit Patroane! tu cu camarila ta

      Ștergere

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...