joi, 5 martie 2015

Am auzit ca pastilele de slabit chiar te slabesc...


....la creier.
 Trebuie sa recunoastem, reclamele ne indoctrineaza si ne induc in eroare de cele mai multe ori.  De cate ori nu  ti s-a intamplat sa cumperi ceva, doar pentru ca in reclama arata  WOW, iar cand l-ai testat era BAU (vorba Iuliei Albu). 
 Asa se face si cand vine vorba despre anumite produse pentru slabit, pur si simplu ni se spala creierul  si ajungem sa divinizam miraculoasele pilule care, chipurile, ne redau supletea mult visata.
 Nimic mai fals!
 De cand ma stiu am urat pastilele, pur si simplu ideea de a te pastila ma duce cu gandul la o boala. Iar daca ai cateva kilograme in plus, asta nu inseamna ca esti bolnav, inseamna ca: fie mananci haotic(nu respecti anumite ore), fie nu mananci ceea ce trebuie, fie nu faci suficienta miscare, etc. 

 In concluzie: nu o sa poti rezolva problemele de mai sus cu o pastila, e imposibil!

sursa foto:Google.ro


Stii ce o sa-ti faca pastilele pentru slabit?

- O sa iti stoarca toata vlaga si energia din organism;
- O sa-ti dea stari de somnolenta;
- Iti vor reduce pofta de mancare, ceea ce va duce la stari de lesin;
- O sa ai dureri de cap si o oarecare forma de depresie;
- O sa ai dureri de stomac;
- O sa slabesti brusc si subit un anumit numar de kilograme, dar nu "datorita" pastilelor, ci din cauza faptului ca acestea iti reduc pofta de mancare si inevitabil ingurgitezi un numar mai mic de calorii..
- Pastilele de slabit iti vor cauza numeroase afectiuni si iti vor scadea imunitatea;
- Partea cea mai dureroasa e ca vei pune la loc toate kilogramele pierdute cu asa-zisele pastile, pentru ca vei renunta la un moment dat la ele si vei incepe sa mananci normal.



Chiar vrei sa depinzi de asa ceva? 


Eu zic sa te gandesti de doua ori inainte de a le cumpara, este in joc sanatatea ta!
 


2 comentarii:

  1. Sunt perfect de acord cu tine. Eu am luat multe chestii pentru slăbit în trecut și mai puțin de 2 kg n-am dat jos cu nicio pastilă sau ceai minune. Tot alimentatia corecta, mișcarea fizică fac legea în lupta cu kilogramele în plus. Și ca un artificiu, poate doar ceaiul verde, apa cu lămâie sau cu oțet să ne ajute într-un mod sigur pentru sănătatea noastră.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu n-am incercat ceaiul verde, din cauza gastritei pe care o am, dar daca e baut cu moderatie, probabil are si efecte pozitive.

    RăspundețiȘtergere

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...