luni, 10 august 2015

Despre fruit bar, petreceri de vara si nu numai...


Avand in vedere ca suntem in plin sezon estival, ar trebui sa profitam cat mai mult de fructe, mai ales ca gasim toate aromele si culorile posibile, chiar in perioada lor de glorie.
Eu recunosc ca nu prea pot sa ma bucur de ele, din cauza gastritei, dar mai mananc din cand in cand pepene galben, afine sau mure, fructele mele preferate.

Apropo de vara, acum este si sezonul nuntilor si al petrecerilor, adica trebuie sa recunoastem ca vara ies cele mai tari party-uri. La o astfel de petrecere, mie imi place foarte mult ideea de fruit bar, candy bar etc. Pe langa faptul ca arata delicios, sunt si practice, ocupa putin spatiu si astfel nu trebuie sa mai insiri prajituri si fructe pe toate mesele. Arata mult mai dragut un astfel de loc, special amenajat, fata de niste mese incarcate cu de toate, astfel incat sa nu mai ai spatiu sa misti un pahar sau o farfurie.

In acest scop, am furat cateva idei de fruit bar de pe pinterest.com .















Ce ziceti? Va incanta ideea de fruit bar in cadrul unei petreceri?



4 comentarii:

  1. Wow, ce bine arata ! Clar as face asa ceva, dar pacat ca anumite fructe oxideaza daca sunt taiate (e trucul cu stropitul cu zeama de lamaie ca sa previna asta, nu?) . Oricum, e sanatate curata si delicioasa

    RăspundețiȘtergere
  2. Am dat peste un articol care cred eu ca iti va folosi, date fiind probleme cu gastrita de care ziceai : http://hapleafructaliu.info/obiectii-impotriva-fructelor-3-produc-deranj-gastric/

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa e, nu rezista ele prea mult, dar arata super si sunt delicioase.

    RăspundețiȘtergere

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...