duminică, 22 ianuarie 2012

Dieta Biancai Dragusanu

Atentie,nu incercati asa ceva acasa!

" Bianca Dragusanu a marurisit in revista Tabu ca atunci cand simte ca este nevoie sa slabeasca rapid, foloseste infometarea. Acest tip de dieta este foarte nesanatos deoarece orgniasmul uman este astfel conceput incat nealimentandu-l, aceste simte pericolul si stocheaza toata grasimea in organism.
 
Dieta Biancai Dragusanu fara mancare nu este recomandata cand vrem sa slabim pe termen lung deoarece efectele imediate nu sunt atat de grave, in timp acestea pot deveni mult mai severe. Fosta iubita a lui Catalin Botezatu marturiseste ca atunci cand se ingrasa 2, 3 kilograme nu mai mananca timp de o saptamana ca sa le dea jos.

Desi vedeta este mereu in forma foarte buna, dieta urmata de Bianca Dragusanu este nesanatoasa si nerecomandata pentru organismul uman. Fiind o persoana publica preocupata mereu de felul cum arata, Bianca Dragusanu renunta definitiv la mancare atunci cand vine vorba de prezentari de moda.
Cu toate acestea, dieta Biancai Dragusanu este una la care apeleaza foarte multe tinere atunci cand vine vorba de eliminarea rapida a catorva kilograme, fiind cea mai nerecomandata dieta."-sursa

Cat sa fi de inconstienta? Normal ca acum are probleme de sanatate!
Eu zic ca nu se merita,sub nicio forma..



Enjoy,
AndrEyya

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...